Jelentkezés sétára

A séták oktatási programként kiválóan integrálhatóak történelemóra, osztályfőnöki óra, témanap, témahét, toleranciaprogram, emléknap keretébe. Sétáink egyéb budapesti és Budapesten kívüli helyszíneken (több mint egy tucat településen) is elérhetőek, diák- és felnőtt csoportoknak egyaránt. A programhoz mobilapplikáció is készült ("IWalk Shoah"), mely az Apple Store-ból és a Google Play Áruházból ingyenesen letölthető

Érdeklődni a zachor@zachor.hu e-mail címen vagy a 061 3293190 telefonszámon lehet.

Időtartam: kb.1,5 óra
Ajánlott korosztály: 7-12. évfolyam, egyetemista korosztály
A séta fókusza: általános ismeretek a zsidóságról, holokausztról, emlékezetről
A program költségei: a séta vezetése magyarországi diákcsoportok és kísérőik számára ingyenes. Külföldi csoportok jelentkezése esetén érdeklődni a zachor@zachor.hu email címen lehet. A program részét képezi a Dohány utcai zsinagóga és a Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga meglátogatása. A kedvezményes (100 Ft / fő) belépést a Mazsihisz támogatása teszi lehetővé. A Kazinczy utcai zsinagóga meglátogatása opcionális (belépődíj: 1000 Ft / fő).
A séta során szerzett ismeretek és benyomások feldolgozásához kollégáink foglalkozást vezetnek. A foglalkozás opcionális, érdeklődését a jelentkezési lap Megjegyzés rovatában jelezze.